Home Новини сучасних технологій Відомо, як змінити пароль Gmail на Apple iPhone

Відомо, як змінити пароль Gmail на Apple iPhone

0

Gmail присутній на кожному пристрої, який ви можете собі уявити, але навіть власники iPhone можуть ризикувати втратити свій обліковий запис на платформі. З цієї причини ми навчимо вас, як змінити пароль Gmail на iPhone.

iPhone є одним з найбільш використовуваних мобільних пристроїв у всьому світі, звісно, ​​він також буде об’єктом атак зловмисників. Програма Gmail не захищена від цих атак, тому важливо знати, як змінити пароль Gmail на iPhone.

Цікаво: Як видалити обліковий запис Gmail.

Як змінити пароль Gmail на iPhone

Процес зміни пароля Gmail на iPhone подібний до інших пристроїв, але ви повинні знати свій поточний пароль, щоб змінити пароль платформи. Навіть якщо ви не пам’ятаєте свій пароль, після процесу відновлення пароля ви можете відновити його знову.

Щоб дізнатися, як змінити пароль Gmail на iPhone, відкрийте програму Gmail на своєму iPhone і торкніться зображення профілю у верхньому правому куті програми. Як ми вже говорили раніше, вам потрібно знати свій поточний пароль, щоб змінити його, продовжуйте дотримуватись інструкції, якщо ви впевнені у своєму паролі.

З’явиться інший екран із усіма параметрами конфігурації вашого профілю Gmail. Натисніть «Керувати своїм обліковим записом Google », щоб продовжити процес зміни пароля Gmail на iPhone.

На екрані облікового запису Google знайдіть вкладку «Безпека» внизу, проводьте пальцем вправо, доки не знайдете її, а потім торкніться її.

На вкладці Безпека знайдіть розділ «Як увійти до Google», торкніться «Пароль», щоб ми змінили пароль вашого облікового запису Gmail на вашому пристрої iPhone.

Введіть пароль свого облікового запису Gmail, щоб продовжити процес зміни пароля Gmail на iPhone.

З'явиться ще один екран, де ви повинні додати новий пароль. Введіть пароль, який легко запам’ятати і, якщо можливо, містить спеціальні символи, великі та малі літери та цифри.

Після введення нового пароля та підтвердження його повторним введенням у поле нижче торкніться «Змінити пароль», щоб нарешті змінити пароль для свого облікового запису Gmail на iPhone.

Після завершення зміни пароля, якщо все пройшло добре, ви отримаєте повідомлення про те, що ваш обліковий запис Google успішно змінив пароль.

Цікаво: П’ять корисних функцій Gmail, про які ви, ймовірно, не знаєте.

І з цим ви вже знаєте, як змінити пароль Gmail на iPhone. Важливо постійно оновлювати свій пристрій і не використовувати однакові паролі для кожної платформи, яку ви використовуєте.

Коли додаток або онлайн-платформу зламано, ваш пароль є однією з головних цілей зловмисників. Тому недостатньо просто знати, як змінити пароль Gmail на iPhone, і продовжувати використовувати той самий пароль для всіх соціальних мереж, електронних листів та онлайн-ігор.

Якщо можливо, скористайтеся цим посібником, щоб змінити пароль, коли це можливо. Запишіть свій пароль у безпечному та легкодоступному місці на випадок, якщо вам знадобиться знову отримати доступ до свого облікового запису і ви не пам’ятаєте поточний пароль.

Цікаво: Google дозволили користувачам відключати стеження в Gmail.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version