Реклама

Відомо, як зробити WhatsApp кращим за всі інші месенджери

Останні Новини

Як вже говорилося раніше, WhatsApp можливо і немає стільки всього в своїх функціях, як інші месенджери, але люди не спішать від нього відмовлятись, а навпаки там постійно збільшується кількість користувачів. Вже і так зрозуміло, що в WhatsApp найкраща якість зв’язку як відео, так і аудіо. Тому його так всі і люблять. Компанії та різні фірми, які надають послуги, теж надають перевагу саме цьому месенджеру. Сьогодні хочемо розповісти про те, як можна ще більше вдосконалити WhatsApp, але не просто налаштуваннями, а додатковими програмами.

Перше, про що поговоримо, це перенесення даних та діалогів між пристроями на ОС Android i iOS. Раніше це взагалі було не можливим, але розробники виправили цю помилку. Не дивлячись на це, набагато краще виконувати цю дію за допомогою спеціальної програми, яку можна завантажити із магазину додатків - Wutsapper. Для цього скачайте і встановіть програму, далі натискаємо кнопку "Почати", авторизуємось за допомогою номера телефону та відмічаємо ті дані, які потрібно перенести на інший пристрій. Далі треба підключити смартфони між собою, це робиться за допомогою спеціального кабеля. Далі треба авторизуватись на iPhone та дочекатись поки всі дані успішно перенесуться. Сам додаток безкоштовний, але має певний ліміт кількості перенесених даних. Якщо у вас багато чатів та файлів у месенджері, то потрібно буде заплатити за користування.

Цікаво: WhatsApp: 5 різних функцій Gboard, які вам потрібно спробувати в додатку

Наступне - дізнаємось, коли співрозмовник був у мережі. В месенджері не просто побачити коли хто заходив. Але інколи це дуже потрібно, бо є важлива інформація і хочеться, щоб людина її швидше побачила. Є люди, які можуть ігнорувати співрозмовника спеціально а той і не дізнається чи користувач був в онлайні чи ні. В будь-якому разі є програма яка допоможе в вирішенні цього питання - Chat Tracker. Після завантаження її, потрібно буде там вписувати номер та ім'я тої людини, про яку хочете дізнатись. Так можна робити безліч разів і коли ви додасте всіх, кого треба до списку в цій програмі, то вона буде надсилати сповіщення кожного разу, як людина буде онлайн. В деяких випадках це дуже допомагає.

Тепер розповімо про видалення файлів із WhatsApp. В програмі є не так багато можливостей і інструментів, щоб виконати всі бажані дії. Але на допомогу приходить програма WAPunch. Вона дає змогу завантажувати та видаляти дані із месенджера. Ви за допомогою неї можете просто завантажити все надіслане з певного діалогу, або навпаки видалити все, що забирає пам'ять саме з месенджера. Щоб скористатись програмою, треба її завантажити та дати всі потрібні дозволи. Далі обираєте, що саме хочете зробити, прив'язуєте свій акаунт в месенджері і все. До речі, в цій програмі можна налаштувати дуже цікаву функцію - управління жестами. За допомогою неї можна вмикати месенджер різними способами - наприклад стряснути телефон.

Наступною буде програма, яка дозволяє переглядати повідомлення, що були видалені. Називаєтсья вона - WhatIsRemoved+. Її потрібно встановити, дати абсолютно всі дозволи, далі програма створить спеціальну папку, де буде все, що приходить вам у месенджер. Виходить, що після видалення інформації, вона все одно буде знаходитись в сховищі програми, це дуже зручно, бо інколи можна випадково видалити те, що потрібно.

Остання функція - автовідповідач. За це відповідає програма WhatsAuto. Вона буде надсилати сповіщення, повідомлення користувачам, які не можуть до вас додзвонитись коли ви зайняті. Для цього треба встановити програму, ввести текст, який буде надходити до співрозмовника (це може бути навіть діалог). Далі треба встановити правила, коли це повідомлення буде надсилатись людям і все. Цікава програма ще й тим, що є два варіанта відповіді. Або заготовлена фраза типу "Я на роботі", або чат-бот може вести діалог за певним вами встановленим сценарієм. Тобто, ви самі обираєте як вам зручно.

Варто знати: Нові функції конфіденційності у WhatsApp

Отож, месенджер WhatsApp з першого погляду не такий розвинений як інші, але за допомогою стороннього софту його можна покращити та зробити в рази цікавішим. Спробуйте і ви в цьому самі переконаєтесь.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Дверний дзвінок від Google доступний до покупки за 180 дол

Дверний дзвінок другого покоління Nest Doorbell від Google доступний до покупки за 180 дол. Це дротовий дверний дзвінок, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -