Home Новини сучасних технологій Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах

Відомо, яку операційну систему будуть використовувати Samsung в своїх смартфонах

0

Бренд Samsung нещодавно повідомили, що мають на меті відмовитись від ОС Android в своїх гаджетах. Часто компанії підлаштовують цю операційну систему під себе. Адже Android – це платформа, здатна працювати з смартфонами, планшетами, різноманітними пристосуваннями та аксесуарами.

Така багатофункціональність включає в себе велику кількість кодування. Наприклад, для роздрукування документа з телефона на принтері, замість застосування системної структури, використовується стороння програма. Величезна кількість папок Android не може впоратись з таким завданням без зовнішньої допомоги.
Ходять чутки, що Samsung замість Android використовуватиме Fuchsia OS.

Цікаво: Відомо, які заробітні плати отримують працівники таких відомих компаній, як Apple, Xiaomi, Samsung та Huawei.

Компанії вдасться здійснити перехід на нову ОС приблизно через 5 років. Але серйозність цих намірів підтвердив кореєць Дохен Кім. А потім до нього ще долучився знаний блогер Ice Universe, який славиться своїми прогнозами про новинки. Отже, Samsung таки має наміри замінити Android на Fuchsia OS і цим вона робить перші кроки до оптимізації ОС під конкретний пристрій.

Що таке Fuchsia OS і чим вона перевершує Android

Операційна система Android створена на основі великого ядра ​​Linux, а от Fuchsia OS працює з допомогою мікроядра Zircon. Воно здатне на нижніх рівнях забезпечувати такі функції, як служба переривання процесора та диспетчер файлів. Через це, Fuchsia OS не містить зайвих компонентів. Адже компанія-виробник сама надає необхідні апаратні ресурси для ОС свого гаджета.

Про можливість переходу Samsung до Fuchsia OS стало відомо в середині минулого року. Зараз нам залишається надіятись, що ми таки станемо свідками створення нової операційної системи. Адже цей процес досить кропіткий і затратний. І якщо з фінансуванням у корейців проблем не виникає, то над розробленням і реалізацією їм доведеться попотіти. Ми можемо лише побажати їм удачі в цій непростій роботі.

Також нещодавно стало відомо, чому Samsung змінила назву власного мобільного підрозділу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version