Home Новини сучасних технологій Недорогий та компактний смартфон Xiaomi 12X, це саме те, чого ми всі...

Недорогий та компактний смартфон Xiaomi 12X, це саме те, чого ми всі очікували

0

Настав момент, коли компанія Xiaomi побила власний результат щодо якості та компактності свого пристрою. Січень видався доволі насиченим, адже за ці останні пару днів були представлені Xiaomi 12, 12 Pro та 12X. Смартфони перевернуть наш світ з голови на ноги, а останній з них взагалі найкращий з усіх представлених.

Враховуючи те, що такі компактні телефони не випускалися вже досить давно, а компактними вважається екран дюймів менше ніж 6,5, ми з упевненістю можемо сказати, що нарешті в моду увійшла зручність. Хоч це є дорого, зате якісно та дуже компактно, в такі моменти приємно усвідомлювати, що компанія думає про своїх клієнтів.

Цікаво: Xiaomi 12 і MIUI 13: характеристики та оновлення.

Обговоримо одного із наших улюбленців Xiaomi 12. Ця модель має 6,28-дюймовий екран AMOLED, частота складає 120 Гц та підтримується HDR10+ і Dolly Vision. В принципі, Xiaomi 12X має такі ж розміри та певні функції, давайте ж порівняємо ці два чудові пристрої.

Смартфон Xiaomi 12X вартий уваги ще через те, що її можна назвати бюджетною версією Xiaomi 12. Окрім цього, він отримав процесор Snapdragon 870 з підтримкою 5G, який пропонує стабільну роботу пристрою та й серед користувачів пристроїв на цьому процесорі, скарг не надходить.

Цей смартфон також підтримує провідну швидку зарядку, потужність якої становить 67 Вт. У модулях основної та фронтальної камери використовуються ті ж датчики, що й у базовій версії, тому якість фотографій буде дуже високою.

Захоплює дух від одних лише функцій новітніх смартфонів, хоч китайці й зекономили трішки на процесорі, але це стало великим плюсом, і їх через це не варто звинувачувати.

Однією з фішок Xiaomi 12X є ще камера, яка має охолоджувальні здібності, та не дає пристрою перегріватися. Вона має площу 2600мм квадратних, це є великою радістю для тих, хто любить присвячувати свій вільний час іграм. Для нашого покоління це є досить актуальним, адже більшість полюбляє проводити вільний час за улюбленою грою, і тут знову великий плюс розробникам.

Цікаво: Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку.

Недорогий та компактний смартфон Xiaomi 12X, це саме те, чого ми всі очікували

І для любителів фото, смартфон отримав потрійну систему камер, а саме 50 Мп (Sony IMX766 з діафрагмою f/1,88), + 5 Мп + 13 Мп (надширококутна) та Селфі-камеру на 32 Мп. Завдяки цьому ваші фото будуть просто бездоганними.

Тут і фотоапарату не потрібно, скажете ви, але я з вами не погоджуся, адже всюди є свої нюанси, але не будемо шукати якісь погані сторони в цих ідеальних пристроях.

Все, що є в сучасних смартфонах, також присутнє і в Xiaomi 12X, адже без Wi-Fi, Bluetooth, та інших налаштувань не може прожити жоден.

Ціни на смартфони просто варті похвали, адже така якість та компактність обыйдеться не так дорого. Це дає можливість кожному скористатися можливістю і придбати цей ідеальний смартфон собі. Загалом ціни стартують від 15 000 і до 17 000 грн.

Отже, Xiaomi — це компанія, яка не перестає нас дивувати, і в першу чергу думає про своїх клієнтів, тому їхні смартфони такі ідеальні.

Також нещодавно було розкрито характеристики Xiaomi 12 Ultra та прогнозована вартість цієї моделі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version