Home Новини сучасних технологій Xiaomi 12 і MIUI 13: характеристики та оновлення

Xiaomi 12 і MIUI 13: характеристики та оновлення

0

Компанія Xiaomi проводить постійно презентації нових смартфонів. Звісно, їх мало хто дивиться, навіть якщо і цікавляться цією темою. Саме через це, в цій статті ви зможете знайти всю потрібну інформацію про нову модель та про оновлення в системі MIUI 13.

Розпочнемо опис телефону з екрану. Для когось це важлива характеристика, для когось не дуже. Розмір в смартфонах Xiaomi 12 та 12Х буде однаковий - 6,28 дюйма. Це оптимальний розмір, який дозволяє з легкістю користуватись ґаджетом однією рукою. Ці моделі чудово підійдуть для тих, кому набридли великі смартфони.

Цікаво: Redmi офіційно представили новий смартфон, який може стати потенційним суперхітом

Є одна річ, яка дуже здивувала людей в цих моделях - відсутність 2К дисплею. Розробники пояснили, що роздільна здатність буде максимум FullHD+. Але не варто розчаровуватись раніше часу, є багато характеристик екрану, які не можуть не тішити. Наприклад, частота оновлення 120 Гц, глибина кольору 10, Dolby Vision та HDR10+. Користувачі точно все це оцінять. Єдине, що не дуже позитивно в телефоні, це сині відтінки в зображенні екрану. Але це все не біда, адже налаштування допоможуть вирішити цю проблему.


Далі поговоримо про продуктивність. У моделях Xiaomi 12 та 12Х різні процесори. В першого Snapdragon 8 Gen 1, в другого Snapdragon 870. Але спільною характеристикою є найкращі комплектуючі. Вони і роблять телефони досить потужними.

Одне питання, яке залишається незрозумілим, це ціна. Смартфони цих моделей коштують не оправдано дорого. За кошти

, які вимагає виробник, є великий вибір інших телефонів
А тепер чудова новина для власників Redmi Note 8, Note 8 Pro і Note 8T. Ці смартфони отримають оновлення системи, незважаючи на те, що раніше була інформація про відсутність оновлень для них. Тестова прошивка MIUI 13 на базі Android 11 вже побачила світ, а стане доступною в той час, як і для інших моделей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version