Home Новини сучасних технологій Названо клавішу на клавіатурі, яка втратила сенс за останні декілька років

Названо клавішу на клавіатурі, яка втратила сенс за останні декілька років

0

Практично всі активні користувачі ПК та ноутбуків знають, що для швидкого, зручного та професійного користування ПК або ноутбуком, необхідно знати комбінації клавіш на клавіатурі. Для тих, хто не сильно в цьому розбирається, але хотів би знати більш досконало, ми раніше публікували матеріал з найпоширенішими комбінаціями, радимо ознайомитися.

Так ось, виявляється, за останні декілька років, одна клавіша, яка була корисною ще 10 років тому, зараз взагалі не виконує свого функціоналу і, можна сказати, зараз вона взагалі не потрібна сучасним користувачам ПК.

Швидше за все, ви не здогадалися про яку клавішу йде мова, тому повідомляємо, що це - F1. Так, ця клавіша зараз не використовується взагалі, окрім випадкових натискань і не несе ніякої користі. Причиною цього є те, що клавіша F1 відповідає за довідку, тобто при запуску певної програми і натисканні F1, перед вами відкриється інформація про програму.

Цікаво: Що являє собою драйвер та які його функції?

Зараз же, в більшості випадків, даною клавішею не користуються по тій причині, що більш детальну інформацію про певний софт можна отримати через пошукову систему Гугл і вона буде більш детальною і зрозумілою, ніж інформація від розробників.

Окрім цього, зараз при натисканні на F1 ви, швидше за все, побачите відкриту пошукову систему компанії Microsoft із запитом на отримання довідки про ту чи іншу програму, а якщо відсутнє інтернет-з'єднання, то ви взагалі не отримаєте жодної інформації.

Чому ж так трапилося? Чому ця клавіша, а точніше її запрограмований функціонал, тепер нікому не потрібне? Все досить просто, користувачі ПК стали більш розвинутими і вже володіють більшими знаннями, ніж 10 років тому. Крім цього, розробники так часто оновлюють свої програми, що просто припинили додавати актуальну інформацію про неї в "Довідку" і публікують все безпосередньо на офіційному сайті або офіційних спільнотах в соціальних мережах, або месенджерах.

Що ж робити з F1 в даному випадку? Налаштуйте цю клавішу під свої потреби, тобто під запуск тих чи інших процесів, які необхідні вам для роботи або розваг.

Цікаво: Відомо, що краще підходить для роботи: ПК чи планшет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version