Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, що робити, якщо ПриватБанк змушує оформити нову банківську карту

Українцям розповіли, що робити, якщо ПриватБанк змушує оформити нову банківську карту

0

ПриватБанк заборонив користуватися деякими функціями банківської картки та запропонував оформити нову. Що робити, якщо є сумніви щодо цього?

Я часто замовляю якісь речі на Інтернет-платформах, тому вирішив скористатися послугою покупки платного додатку на мобільний телефон (за який необхідно платити щомісяця п'ять євро).

Цікаво: Українці скаржаться на неможливість пройти “Новорічний квест” від ПриватБанку.

І все б нічого, аби не одна проблема, яка трапилася мені: гроші за другий, регулярний платіж не знялись із моєї картки Приват.

Потім, надійшло повідомлення від номера офіційного банку, що установа забороняє користуватися деякими функціями банківської кредитки (в даному випадку без коду, що буде надсилатись через SMS) та запропонував оформити нову.

Зрозуміло, що виникло бажання розібратись,чому я отримав такі обмеження. Тому, недовго виясняючи, мені вдалося дізнатися, що все це через неправильний спосіб оплати, який не відповідає правилам того додатку, що був встановлений.

Трохи вивчивши дану тему, стало ясно, що такі обмеження підуть лише на користь, так як вони розроблені для забезпечення банківської картки від зловмисницької діяльності.

Тому, в моєму випадку, працівники фінансової установи порахували, що програма, яку я встановив, є загрозою викрадення грошей з кредитки.

Проте, чому тоді найперший платіж пройшов? Точну відповідь на дане запитання ми не отримаємо. Але за моїми здогадками, це може бути звичайний збій.

Яка причина заборони, зі сторони банку, користування окремими можливостями карти?

Так, бувають різні відповіді на це питання, так як користувачі певних банків часто стикаються з подібними ситуаціями. Але ми звикли до того, що це можна вирішити одним дзвінком до працівників фінансової установи. Чого не скажеш про мій випадок.

Цікаво: Названо 3 основні рекомендації щодо правильного місця зберігання банківської картки.

Саму проблему вони не вирішили, тому тепер, із всього, що може банківська картка Привату- лише розплачуватись при фізичному контакті з терміналом.

Чи оформив я нову кредитну карту?

Ні. А навіщо? Для оплати замовлень в Інтернеті, я можу використовувати електронну картку, де буде зберігатися невелика сума коштів. А завдяки тому, що ПриватБанк надає безпеку кредитці, можна бути спокійним.

Шахраї не зможуть дістатися грошей на ній, так як у випадку спроби це зробити, на мій смартфон надсилається повідомлення з кодом, після чого, карта заблокується.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version