Home Новини сучасних технологій Відомо, якими методами смартфон може «вбити» карту пам’яті

Відомо, якими методами смартфон може «вбити» карту пам’яті

0

Зараз використання додаткових карт пам’яті в смартфонах вже не таке популярне, як декілька років тому. Виною тому виробники смартфонів, які забороняють їхнє використання, аргументуючи це тим, що втрачається захист від вологи та пилу. Крім цього, багато брендів просто відмовляються від ідеї розширення пам’яті і пропонують декілька варіантів внутрішньої пам’яті для своїх смартфонів. Зараз же піде мова про ті смартфони, в яких ще використовують карти пам’яті, а точніше про те, якими методами смартфон може «вбити» карту пам’яті.

Всі карти пам’яті мають обмежену кількість циклів запису та очищення і з часом, карта припиняє функціонувати належним чином. Зазвичай, в таких випадках, з’являються помилки при копіюванні файлів, смартфон не бачить карту пам’яті, повільно видаляються та завантажуються файли і в один “прекрасний день”, карта пам’яті просто перестає працювати, а з нею зникають і всі збережені файли. Досить часто, причиною цього може стати не брак карти пам’яті, а сам смартфон. Нижче перераховано найпопулярніші методи смартфона по виведенню з ладу карти пам’яті.

Найперше, що не рекомендується, це витягати карту пам’яті із включеного смартфона. В більшості смартфонів, перед тим, як витягати карту пам’яті необхідно вимикати смартфон. Наслідком цього може стати пошкодження секторів карти пам’яті, що відобразить на її функціональності.

Другою причиною виходу з ладу картки пам’яті може стати сама прошивка смартфона, відповідно до чого, карта просто перестане відкриватись.

Третя ситуація пошкодження карти пам’яті смартфоном може бути пов’язана із записом даних на карту пам’яті при низькому заряді. В такому випадку, збільшується навантаженя на АКБ, а відповідно є шанс, що ще до завершення копіювання смартфон вимкнеться. А це, в свою чергу, негативно вплине на карту пам’яті. Також не рекомендується копіювати дані на карту пам’яті під час дуже високих чи низьких температур. Я думаю ви стикались із тим, що пристрій перестає працювати або зовсім вимикається при сильних морозах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version