Home Новини сучасних технологій Відомо, що стане з батареєю смартфона Redmi Note 9 4G після трьох...

Відомо, що стане з батареєю смартфона Redmi Note 9 4G після трьох років роботи

0

До і під час анонса недавніх новинок Redmi акцентувала увагу на акумуляторі смартфона Redmi Note 9 4G – його ємність склала пристойні 6000 мА · год. Сьогодні ж стало відомо, що стане з батареєю смартфона Redmi Note 9 4G після трьох років роботи. Інформацією поділився глава бренду Лю Вейбінг (Lu Weibing).

Відомо, що стане з батареєю смартфона Redmi Note 9 4G після трьох років роботи

Виявилося, якщо заряджати смартфон щоденно протягом трьох років (тобто зробити 1000 циклів заряду за весь цей термін), то ємність його акумулятора скоротиться і складе 4800 мА · год.

Само собою, такий розрахунок зроблений з великою перестраховкою, так як розрядити акумулятор смартфона ємністю 6000 мА · год за день - потрібно ще постаратися. А робити це щодня протягом трьох років і зовсім нереально. Так що в дійсності, швидше за все, деградація батареї за весь цей термін буде ще менше.

Але і це ще не все. За період 1-2 років ємність акумулятора взагалі не повинна падати, і те ж саме стосується плавності роботи інтерфейсу - вона повинна зберігатися на рівні «з коробки» весь цей період.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version