Реклама

Відомо, як грати в Cyberpunk 2077 на слабкому ПК

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Гра Cyberpunk 2077, крім жахливого запуску на консолях вже минулого покоління, явно запам’ятається багатьом і дуже високими системними вимогами, через які багато геймери просто не можуть насолодитися проектом. Сьогодні ж, стало відомо, як грати в Cyberpunk 2077 на слабкому ПК.

Мод EZ Optimizer допоможе з такою проблемою як слабки ПК. Це мод для гри, який створив програміст з псевдонімом CodeZ1LLa. Мод дозволяє далеко не найпотужнішим ПК підвищити продуктивність в грі до прийнятного рівня.
Працює мод досить просто: він оперує прихованими настройками гри, до яких у звичайного геймера немає доступу.

У наведеному самим творцем мода відео система має відкритий GeForce GTX 1070 Ti, і можна бачити, що продуктивність піднімається з базових 42-45 к / с, коли ніякі оптимізації не активовані, до 70-75 к / с з максимально можливими оптимізаціями.

Користувачі в коментарях також діляться своїм досвідом. Наприклад, власникові GeForce GTX 950 вдалося підвищити дозвіл з 720p до 900p при збереженні продуктивності на рівні 30-40 к / с, і навіть в 1080p мод дозволяв отримати 25-30 к / с.

У підсумку можна сказати, що таке рішення дійсно може зацікавити багатьох власників відеокарт, які за умовчанням пограти в Cyberpunk 2077 або не дозволяють взагалі, або дозволяють, але з великою кількістю умов.

Варто окремо відзначити, що є інформація про що знаходиться в моді вірус, але більшість антивірусних програм нічого там не знаходять.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

EMUI 11 може виявитися останньою версією фірмової оболонки Huawei

EMUI 11 може виявитися останньою версією фірмової оболонки Huawei. А далі - перехід на HarmonyOS. Ймовірно, користувачі смартфонів Huawei вже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -