Home Новини сучасних технологій Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

0

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s. Це буде ще один доступний смартфон 5G за ціною лише 298 доларів США. Для початку Vivo Y73s побудований на 6,44-дюймовому AMOLED-дисплеї, який пропонує роздільну здатність екрану FHD +, підтримує HDR10, а також вбудований сканер відбитків пальців. Він поставляється із звичайним дизайном, що має росинку, спереду, в якому розміщена 16-мегапіксельна селфі-камера.

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

Ззаду буде витягнутий вертикальний модуль камери, який відтворює потрійну камеру поряд зі світлодіодним спалахом. Ці камери включають 48-мегапіксельний (діафрагма f / 2.0) основний знімач, 8-мегапіксельний (діафрагма f / 2.2) надширокий об’єктив, а також 2-мегапіксельний (діафрагма f / 2.4) датчик глибини.

Під капотом Vivo Y73s працює від восьмиядерного чіпсета MediaTek Dimensity 720 у поєднанні зі стандартною 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованого сховища у відділі пам'яті.

Vivo Y73s отримує живлення від поважної батареї на 4100 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Як зазвичай, він завантажиться на користувальницькому FuntouchOS 10.5 на базі ОС Android 10. Для тих, хто цікавиться, пристрій доступний як у кольорах срібла, так і чорного кольору.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version