Home Новини сучасних технологій Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra

Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra на європейському ринку  . Як випливає з назви, цей портативний блок живлення має більш компактні розміри. Витоки зображень показують його з різних сторін, виявляючи досить кишенькові особливості.

Xiaomi готується представити компактний Mi Power Bank 3 Ultra

Так, оскільки Mi Power Bank 3 Ultra Compact все ще інтегрує блок Li-Po на 10000 мАг , що є важливим союзником у збільшенні довговічності смартфона. Його розміри складають 90 х 63,9 х 24,2 мм і важить він 200 г : для порівняння, Mi Power Bank 3 має розміри 147 х 71,2 х 14,2 мм. 

Крім того, оболонка інтегрує смугасту обробку замість гладкої, покращуючи аспект, пов’язаний із рукояткою, коли її тримаєте в руці.

Mi Power Bank 3 Ultra Compact пропонує два порти USB Type-A, один USB Type-C і, нарешті, microUSB. Ви можете заряджати до 3 пристроїв одночасно, використовуючи USB A і C, з портами, які підтримують до 22,5 Вт кожен. Сам блок живлення можна зарядити як через microUSB (за 6 годин при 18 Вт), так і з Type-C (за 3,5 години при 24 Вт при подачі енергії).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version