Home Новини сучасних технологій Vivo запатентували смартфон з унікальним дизайном

Vivo запатентували смартфон з унікальним дизайном

0

Компанія Vivo вважається одним із гігантів по виробництву та продажу смартфонів, тому вони не проти поекспериментувати із зовнішнім виглядом своїх ґаджетів. Сьогодні надійшла інформація, що Vivo запатентували смартфон з унікальним дизайном, як для сенсорних смартфонів.

Vivo запатентували смартфон з унікальним дизайном

Як видно на патентних зображеннях, нижня частина смартфона буде обертовою. З першого вигляду може згадатися телефон Nokia 5700 XpressMusiс, в якого була схожа конструкція. Раніше вже з’являлися зображення майбутнього смартфона від Xiaomi, де також буде обертатися одна частина ґаджета.

Згідно виявлених зображень, нижня частина (на зображенні видно QWERTY клавіатуру) буде обертатися так, що ви зможете робити селфі-фото, коли телефон обернути до вас зворотньою стороною. Тобто селфі через основну камеру.

Також видно, що смартфон VIVO отримає потрійну камеру на зворотній стороні, та виділене місце під селфі-камеру на лицьовій стороні.
На даний момент невідомо, як смартфон буде працювати з відбитками пальців, оскільки на зображеннях не видно сканера. Також невідомо його технічні характеристики і дата релізу. Зараз залишається тільки очікувати на те, що Vivo запустять цей смартфон в масове виробництво.

Рекомендуємо: З’явився патент нового розкладного смартфона від Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version