Home Новини сучасних технологій Власники смартфонів Huawei масово переходять до Xiaomi. Відомо чому

Власники смартфонів Huawei масово переходять до Xiaomi. Відомо чому

0

Як повідомляють китайські джерела, Власники смартфонів Huawei масово переходять до Xiaomi. Відомо чому склалася така ситуація.

Згідно з останньою інформацією, в фірмовому магазині Huawei AppGallery кількість завантажень додатка Xiaomi Mall, офіційного онлайнового магазина конкуруючої китайської компанії, вже наближається до позначки 50 млн. При цьому у додатку майже 2000 оцінок з середнім балом 4,8 / 5 і більше 2700 коментарів, більшість з яких є позитивними.

Один з користувачів в коментарях вибачається перед генеральним директором Huawei за те, що він «тимчасово сховався в таборі Xiaomi. Зрештою, запаси Kirin закінчилися. Я повернуся, коли ситуація зміниться ».

Інший користувач пише, що флагмани Huawei хороші, проте вони коштують більше, при цьому купити Mate 40 Pro досі практично неможливо, тому поки що він перейшов в табір Xiaomi, у якій більш приємні ціни і куди краща ситуація з доступністю смартфонів.

Багато користувачів зізналися, що скачали додаток, щоб купити Xiaomi Mi 11. Варто додати, що багато власників Huawei переходять на інші смартфони через відсутність сервісів Google.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version