Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi K40 виявиться не тим флагманом, якого всі очікують

Смартфон Redmi K40 виявиться не тим флагманом, якого всі очікують

0

Сьогодні стало відомо, що смартфон Redmi K40 виявиться не тим флагманом, якого всі очікують. Лу Вейбінг (Lu Weibong), який обіймає посаду президента Xiaomi Group China і генерального директора Redmi, залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo нове повідомлення, яке стосується смартфона Redmi K40.

Він заявив, що Redmi K30 Extreme Edition на базі Dimensity 1000+ виявився неймовірно популярним смартфоном, проте зовсім скоро буде випущена нова флагманська платформа Dimensity, яка з’явиться в смартфоні компанії.

Нагадаємо, раніше було оголошено в Redmi K40 буде використовуватися однокристальна система Snapdragon 888, при цьому компанія обіцяє випустити найдешевший флагман на цій платформі. Його ціна складе 465 доларів. Тепер же з’явилося уточнення: Snapdragon 888 буде використовуватися в старшій моделі Redmi K40 Pro, а стандартної моделі Redmi K40 дістанеться нова флагманська платформа MediaTek, яка повинна вийти під назвою Dimensity 1200.

Раніше повідомлялося, що Dimensity 1200 буде випереджати по частоті роботи торішню флагманську однокристальну систему Snapdragon 865, яка працювала на частоті 2,84 Гц. Dimensity 1200 отримає поліпшений модем для роботи в мережах п'ятого покоління, а також покращений процесор обробки зображень (ISP), який дозволить телефонами робити більш якісні фотографії. Презентація Redmi K40 очікується в лютому.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version