Home Новини сучасних технологій З’явився перший якісний рендер смартфона Redmi K40

З’явився перший якісний рендер смартфона Redmi K40

0

Незабаром після проведення саміту Qualcomm Snapdragon керівник Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) оголосив, що Redmi буде однією з перших компаній, які випустять смартфони на базі однокристальної системи Snapdragon 888. Сьогодні ж в китайській соціальній мережі з’явився перший якісний рендер смартфона Redmi K40.

З'явився перший якісний рендер смартфона Redmi K40

Фронтальної панелі ми не бачимо, проте раніше повідомлялося, що Redmi K40 позбудеться фірмової висувною селф-камери, яка була у попередників, і отримає врізану в екран камеру.

Пару тижнів в Мережі з'явилися реальні фотографії смартфона, який видавали за Redmi K40. Варто відзначити, що по дизайну головної камери ці пристрої схоже, проте є і досить помітні відмінності. Можливо, це Redmi K40 і Redmi K40 Pro.

За наявними даними, Redmi K40 повинен отримати плоский, РК-екран, акумулятор ємністю 4500 мА • год, підтримку швидкої зарядки і стереодинаміки.
Презентація Redmi K40 очікується вже в січні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version