Home Новини сучасних технологій Власникам Android-смартфонів повідомили про черговий додаток, який несе велику загрозу конфіденційності

Власникам Android-смартфонів повідомили про черговий додаток, який несе велику загрозу конфіденційності

0

При користуванні смартфоном, ми часто завантажуємо додатки для нього із офіційного магазину Google Play? Навіть не задумуючись над тим, що вони можуть нести загрозу нашому смартфону та нашій конфіденційності. Сьогодні ж власникам Android-смартфонів повідомили про черговий додаток, який несе велику загрозу конфіденційності, а саме Notification Listener.

Як повідомляє Зак Доффман, через цей додаток проходить велика кількість конфіденційної інформації і у випадку його зараження вірусом, зловмисники зможуть отримати доступ до вашої телефонної книги, читати отримані повідомлення (одноразові коди для підтверджень фінансових та інших операцій).

Щоб хоч якось вберегти себе від ймовірної атаки зловмисників, необхідно перевірити свої налаштування Повідомлень, та заборонити до них доступ всім додаткам, яким для функціонування нема в цьому потреби.

Щодо рекомендацій, то не рекомендується переходити на сумнівні посилання в отриманих повідомленнях, тим більше, якщо вони приходять від незнайомих людей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version