Home Новини сучасних технологій Вмикаємо DolbySound на будь-якому смартфоні

Вмикаємо DolbySound на будь-якому смартфоні

0
Вмикаємо DolbySound на будь-якому смартфоні

Ви точно чули хоча б раз назву DolbySound. Це система багатоканального звуку, яка була створена для високоякісної фонограми. В даний момент, цю систему використовують в великій кількості техніки (телевізори, саундбари, акустичні системи, тощо). Сьогодні детальніше поговоримо, що ж саме собою являє DolbySound та як його можна активувати на будь-якому телефоні.

DolbySound - це звуковий процесор, але особливістю його є об'ємний звук. Завдяки цьому звучання стає плавне та якісніше, а не таке, як на звичних процесорах. Зазвичай, цю систему використовують для розміщення звуків у тривимірному просторі.

Цікаво: Названо найтиповіші помилки при виборі нового смартфона

Нещодавно в Google Play та Apple Store з'явився додаток від компанії, яка створила DolbySound. Його можна завантажити та встановити на будь-який смартфон, єдиною вимогою є оновлена операційна система. Виходить, що практично кожен може скористатись додатком, щоб покращити звук. Так воно і є, але прочитавши відгуки про програму стає зрозуміло, що не на усіх абсолютно доступних моделях звук дійсно стає кращий, буває що навпаки, з'являється шипіння, музика не грузиться, переривається. З такими проблемами компанія розробник намагається боротись та виправляти недоліки, але треба розуміти, що все це робиться поступово, так як телефонів зараз дуже велика кількість. Якщо ви завантажили додаток та помітили щось не те в роботі, ви завжди можете залишити свій відгук та звернутись до служби підтримки. Загалом люди дуже задоволені роботою програми DolbySound.

Як користуватись додатком Dolby Atmos?
Для початку розглянемо інструкцію для iPhone. Після завантаження програми, заходите в параметри, переходите на сторінку "Музика", тоді натискаєте "Dolby Atmos". Після цього просторове аудіо буде саме по собі автоматично включатись у встановленому режимі. Якщо потрібно активувати режим на незжате аудіо, тоді заходите також в параметри, натискаєте на розділ "Музика", далі "Якість звуку" і вмикаєте режим навпроти "Аудіофайли без втрат". На жаль, поки не усі підтримують DolbySound, але їх з кожним днем стає все більше і більше.

Тепер активовуємо додаток на телефонах Android. Інструкція схожа. Вам також для початку треба перейти в параметри, тоді натиснути на "Звуки та вібрації", знайти "Додаткові параметри звуку", перейти в розділ "Ефекти та якість звуку" і аж після цього увімкнути Dolby Atmos. Деякі моделі смартфонів можуть для цього вимагати підключити гарнітуру.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version