Реклама

Європейські Xiaomi Mi 11 виявилися надзвичайно дорогими

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфон Xiaomi Mi 11, який поки виступає в ролі флагмана 2021 року і поки продається лише в Китаї. Але вже через кілька днів пристрій дебютує на глобальному ринку. Сьогодні ж стало відомо, що європейські Xiaomi Mi 11 виявилися надзвичайно дорогими.

Як дізнався джерело, європейський анонс намічений на 8 лютого. Природно, технічних відмінностей не буде, а ось ціни, само собою, які мають бути обраними.

В Європі Xiaomi Mi 11 стартуватиме з 800 євро. А це набагато дорожче, ніж в Китаї, де за апарат в тій же модифікації (8 Гб оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті) просять всього 516 євро.

Модифікація з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті в Європі обійдеться в 900 євро проти 555 євро в Китаї. Можна сміливо припустити, що прийдешній Xiaomi Mi 11 Pro в Європі буде стартувати мінімум з 1000 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо дієвий метод, який допоможе зменшити час використання соціальних мереж

Проводите багато часу в соціальних мережах, чи навіть занадто багато? Так, сьогодні із такою «проблемою» стикаються користувачі смартфонів дуже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -