Реклама

Смартфон Xiaomi Mi 11 пройшов серйозний тест на міцність

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно, Xiaomi випустили свій флагманський смартфон Mi 11, який став першим смартфоном на Snapdragon 888. Сьогодні ж смартфон Xiaomi Mi 11 пройшов серйозний тест на міцність і результат трохи здивував всіх.

Один користувач опублікував в соціальній мережі Weibo зображення смартфона після краш-тесту. Дивує те, що його рамка вигнута досить сильно, але це не вплинуло на його працездатність. Також не дивлячись на такий серйозний вигин, дисплей не постраждав.

Смартфон Xiaomi Mi 11 пройшов серйозний тест на міцність

На зображенні видно, що рамка та тильна сторона надзвичайно вигнута. Також невідомо, яка доля спітлкала камеру і чи вплинула деформація на її функціональність.

Користувач не повідомляє, яким чином він довів Xiaomi Mi 11 до такого стану, але висновок можна зробити наступний — щоб смартфон перестав працювати, його необхідно розламати навпіл.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LOOKUP CODE – що це і де його взяти?

LOOKUP CODE - це спеціальний код безпеки, який використовується при оплаті банківською карткою в інтернеті. Під час замовлення будь-чого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -