Реклама

Всі смартфони Iphone 14 мають однаковий об’єм оперативної пам’яті по 6 Гб

Останні Новини

Розробники компанії Apple як зазвичай не розсекречують об’єми оперативної пам’яті у своїх гаджетах. Та у цій серії смартфонів не вдалось зберегти таємницю. Завдяки перевіреним джерелам вдалось дізнатись що останнє покоління Iphone мають однакові об’єми оперативної системи,а саме 6 Гб.

Цікаво: Найновішу лінійку iPhone 14 порівняли по тривалості роботи із попередніми моделями. Хто виявився лідером?

В середу сьомого вересня компанія Apple презентувала одразу чотири смартфони нового покоління Iphone 14 та Iphone 14Plus,Iphone 14 Pro і Iphone 14 Pro Max. Як відмічає MacRumors інтегроване місце розробки Xcode 14 beta має файли,що дає право стверджувати що усі смартфони мають однакову оперативну пам’ять.

Потрібно відмітити,що попередні моделі смартфонів несли різні об'єми оперативної пам'яті. Наприклад Iphone 12 і Iphone12 mini наділені 4 Гбайт оперативної пам'яті,а Iphone 12 Pro і Iphone 12 Pro Max по 6 Гб. Аналогічно Iphone 13 і Iphone 13 mini мають по 4 Гб,а Iphone 13 Pro і Iphone Pro Max по 6 Гб оперативної пам'яті.

Раніше можна було почути певних експертів,що смартфони Iphone 14 і Iphone 14Plus можуть отримати пам'ять стандарта LPDDR4X,а Iphone 14 Pro та Iphone 14 Pro Max типу LPDDR5 ,та даних на рахунок цього в Xcode немає. Підтвердити чи спростувати цю інформацію вдасться лише після того як спеціалісти IFixit матимуть доступ до даних смартфонів.

Цікаво: Apple iPhone 14 позбудеться фізичного лотка для SIM-карт

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові подробиці неанонсованого фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 6

Сьогодні з'явилися нові подробиці неанонсованого фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 6. Як повідомляють джерела, новинку можуть показати до кінця весни...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -