Home Новини сучасних технологій Вибираємо ідеальний Apple iPhone для дітей різного віку

Вибираємо ідеальний Apple iPhone для дітей різного віку

0

Всім ми добре знаємо, як смартфони Apple iPhone популярні серед українців, а особливо серед дітей та підлітків. Для них ця продукція надзвичайно жаданна і причиною цього стало використання iPhone серед багатьох відомих та публічних людей. Діти ж, бажаючи бути схожими на своїх кумирів, також мають непереборне бажання заволодіти таким смартфоном. Враховуючи це, зараз спробуємо вибрати ідеальний iPhone для дітей різного віку, починаючи з малюків, які тільки починають користуватися різноманітними розумними гаджетами.

І так, який iPhone вибрати для маленької дитини?! На нашу думку, тут краще обійтись без iPhone та придбати малюку iPad, який буде для нього більш практичним у використанні, та ще й дешевше. В даному випадку, найкращим варіантом стане планшет Apple iPad 10.2". Дисплей тут цілком серйозних розмірів (в порівнянні з iPhone), тому дитина зможе комфортно грати в різноманітні розвиваючі ігри. Об’єм внутрішньої пам'яті тут достатній для дитини і 32ГБ цілком вистачить для великої кількості ігор. Крім цього, варто відмітити і його ціну, а саме 11 тис грн, тобто по сімейному бюджеті він сильно не вдарить.

Якщо ж ваша дитина вже старшого віку і виникла необхідність в дзвінках до неї (і він неї), то вже необхідно вибирати iPhone. В даному випадку, купляти дорогий смартфон нема сенсу, оскільки для дитини це тільки іграшка і цінності для неї вона не має. Ідеальним смартфоном для дитини шкільного віку (початкові класи) стане iPhone SE 2020. Цей смартфон отримав 4,7-дюймовий дисплей, чого на початку користування смартфоном цілком достатньо і він буде комфортно лежати в невеликих руках. Крім цього, він отримав процесор Apple A13 Bionic, тобто в найближчі декілька років ще буде отримувати всі необхідні оновлення. Ціна цього смартфона близько 13 тис грн.

Якщо ж мова йде про підлітка, тобто після 8 класу, то iPhone SE 2020 вже не підійде, оскільки в такому віці цей смартфон вважається “не серйозним”. В даній ситуації, ідеальним смартфоном стане Apple iPhone 11, який ще актуальний, оскільки отримав великий 6,1-дюймовий дисплей, кращі камери (для селфі та Instagram ідеально), функція Face ID та ще багато чого цікавого.

Цей смартфон також отримав сучасний дизайн, і по характеристиках не сильно поступається новим iPhone 12 , але набагато дешевше. В Україні придбати Apple iPhone 11 можна за 22 тис грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version