Home Новини сучасних технологій Названо правильні налаштування месенджера WhatsApp

Названо правильні налаштування месенджера WhatsApp

0

Майже всі власники смартфонів використовують месенджери для спілкування з своїми родичами або друзями, оскільки це неймовірно зручно, швидко і безкоштовно. Серед найпопулярніших месенджерів в Україні можна назвати Viber, Telegram та WhatsApp і якщо ви використовуєте третій як основний, то для вас буде названо правильні налаштування месенджера WhatsApp. Ці прості налаштування збережуть цілісність як вашого месенджера, так і смартфона.

Найперше, що необхідно виконати в налаштуваннях, це активувати захист. Це важлива функція в наш час, оскільки часто викрадають смартфони та широко розповсюджується шкідливе програмне забезпечення, яке може заволодіти вашим акауном.
Щоб активувати захист за допомогою PIN-кода (або іншого захисту), необхідно перейти в Меню, потім в Налаштування, вибрати Акаунт та натиснути на Двофакторну перевірку. Далі необхідно вибрати зручний спосіб захисту і все.

Наступний захист, це активація функції, яка захистить вас від постороннього втручання у вашу переписку. Якщо, якимось чином, хтось заволодів акаунтом вашого співрозмовника, то перед вами з'явиться сповіщення про те, що Адрес співрозмовника можливо підроблено. Якщо ви таке побачили, рекомендується персонально зателефонувати до співрозмовника та уточнити про цілісність його акаунту. Щоб функція запрацювала, необхідно ввікнути "Показувати сповіщення безпеки".

Наступним пунктом стане захист від непередбачуваних витрат тарифних ГБ, а саме завантаження зображень, аудіо та інших файлів, коли ви користуєтеся мобільним інтернетом або ж знаходитеся в роумінгу. Для цього, необхідно в параметрах автозавантаження медіа заборонити завантаження всіх медіа через роумінг та мобільний інтернет і дозволит тільки через Wi-Fi.

Також вітається налаштування конфіденційності вашого акаунту. В налаштуванннях персональних даних краще вибрати тільки тих людей, номер яких є у ваших контактах. Для всіх решта, необхідно залишатися анонімним.

Також варто не забувати й за резервні копії ваших чатів, які краще вручну зберігати не рідше ніж 1-2 рази в тиждень. Збережені чати краще зберігати на власному ПК в папці під паролем, оскільки хмарні сервіси досить часто страждають від хакерських атак і , відповідно, витоку персональної інформації.

Захист вашого месенджера і конфіденційності починається саме з вас.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version