Реклама

Вигляд смартфона Xiaomi Mi 11 досі невідомий

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вигляд смартфона Xiaomi Mi 11 досі невідомий. З’явилися нові деталі про цікаву фотографію, яку описували як Xiaomi Mi 11. Виявилося, що це були смартфони Vivo X60 і Vivo X60 Pro.

Першими смартфонами, які отримають OriginOS на базі Android 11, стануть Vivo X60 і Vivo X60 Pro. Раніше в цьому році, у вересні, Vivo випустила бета-версію оболонки Funtouch OS 11 на базі Android 11 для смартфонів Nex 3S 5G і iQOO 3. Через місяць компанія випустила Vivo V20 і обійшла Google, ставши першим OEM-виробником, що випустив новий пристрій під управлінням Android 11 з коробки.

Незважаючи на те, що Vivo вже відправила бета-версію Funtouch OS 11 і стабільні збірки для декількох смартфонів, тепер компанія планує замінити оболонку на OriginOS, яка буде сильно відрізнятися від Funtouch OS.

Джерело стверджує, що першими смартфонами, які отримають OriginOS на базі Android 11, стануть Vivo X60 і Vivo X60 Pro. Більш того, стверджується, що на наступному зображенні показані саме вони, а не Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Pro, як вважалося раніше.

Вигляд смартфона Xiaomi Mi 11 досі невідомий

Відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station підтвердив, що він вже встиг випробувати Origin OS, яка зазнала серйозні зміни в інтерфейсі. Він також підтвердив, що Origin OS стане першою оболонкою, яка дозволить перемикатися на льоту між OriginOS і чистим Android.

Вигляд смартфона Xiaomi Mi 11 досі невідомий

Також він же заявив, що Origin OS претендує на звання однієї з кращих графічних оболонок на базі операційної системи Android.
Очікується, що Vivo офіційно представить OriginOS 19 листопада в Китаї, а також анонсує кілька нових продуктів, включаючи додатки, ігри і так далі.

Читайте також: Оголошена нова дата запуску смартфона Vivo V20 Pro 5G,

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо функції iPhone, які ігнорують більшість користувачів

Багато власників смартфонів на Android ніколи не куплять собі iPhone, бо вважають його дорогим, а по функціях ідентичним. Насправді,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -