Home Новини сучасних технологій Вийшло довгоочікуване оновлення MIUI 12 для смартфонів Redmi Note 9 Pro

Вийшло довгоочікуване оновлення MIUI 12 для смартфонів Redmi Note 9 Pro

0

Сьогодні вийшло довгоочікуване оновлення MIUI 12 для смартфонів Redmi Note 9 Pro. На даний момент відомо, що оновлення отримують смартфони з Індії. Як попереджують в Xiaomi, встановлювати індійську прошивку замість глобальної не рекомендується.

Нагадуємо: Оновлення MIUI 12 Зламало Смартфон Redmi Note 9.

Справа в тому, що індійська модель Redmi Note 9 Pro на міжнародному ринку пропонується під назвою Redmi Note 9S. Таким чином, можна незабаром очікувати апдейт і для Redmi Note 9S.

Вийшло довгоочікуване оновлення MIUI 12 для смартфонів Redmi Note 9 Pro

Оновлення отримало номер прошивки V12.0.1.0.QJWINXM є «по повітрю». Воно базується на операційній системі Android 10. Апдейт також приносить оновлення безпеки Android за вересень 2020 рік.

MIUI 12 пропонує значно перероблений інтерфейс, виводить анімацію на новий рівень, покращує темну тему, підвищує безпеку, пропонує перероблені фірмові програми та багато іншого. Очікуємо на оновлення глобальної версії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version