Реклама

Виходить сьома бета-версія MacOS 13 Ventura від Apple

Останні Новини

Цієї осені виходить сьома бета-версія MacOS 13 Ventura.

В новій версії macOS 13 Ventura основна увага приділяється функціям безперервності,таким як можливість почати виклик FaceTime на Мас та плавно переключитись на іРhone чи іРаd.Також є оновлення для публічних бета-тестерів.Також Messages підтримує функції помітки іMessage як непрочитанного та відміни відправки іMessage,а SharePlay тепер працює в додатку «Сповіщення».

Цікаво: Відомо, чому не варто купувати смартфони компанії Apple в 2022 році

Ще одним чудовим доповненням є функція Stage Manager,яка не лише доступна для iPad, а й допомагає користувачам організовувати свої робочі процеси між додатками та вікнами.Оновлення додає камеру Continuity,яка дає змогу використовувати іPhone в якості веб-камери для вашого Мас. Підтримується Center Stage,Desk View та Studio Light. Вперше в цій операційній системі з`явились два нових стандартних додатки:Годинник та Погода.Додаток «Пошта» підтримує планування та відміну електронних листів на протязі 10 секунд після відправки. Системні налаштування мають схожий на іОS дизайн.

Також є оновлення для Spotlight,Photo Library отримала нові функції,Metal 3 включений в macOS Ventura для покращення графіки в іграх,Safari підтримує групи загальних вкладок, а Apple працює над обліковий даними нового покоління,що замінюють пароль.

Завантажити бета-версію через Apple Developer Center зможуть зареєстровані розробники,та після встановлення відповідного профілю бета-версії будуть доступні через механізм оновлення програмного забезпечення в Системних влаштування.

Цікаво: Що означає «iPhone можна знайти після вимкнення»?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українець не може повернути кошти, які не видав банкомат ПриватБанку

З кожним роком, українці все частіше та активніше починають користуватися банківськими картками та електронними розрахунками. Сьогодні піде мова про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -