Home Новини сучасних технологій Вимкнення голосових команд iPhone та кнопки “Додому”

Вимкнення голосових команд iPhone та кнопки “Додому”

0

Буває, що голосове керування вмикається тоді, коли воно зовсім не потрібне. Іноді ми ненароком натискаємо кнопки «Додому» або «Бічну». Але я розповім вам як на iPhone вимкнути їх та голосові команди.

Бокову кнопку «Додому» на iPhone зазвичай використовують для керування голосом та ввімкнення Siri. Але при необхідності її можна зробити неактивною. Далі розберемось докладніше як вимикати та вмикати функції цієї кнопки.

Для вимкнення голосових команд потрібно зайти до Налаштувань iPhone. Далі потрібно знайти розділ «Загальні», а потім «Доступність». У деяких моделях розділ «Доступність» ви побачите, відкривши Налаштування. Тут ви зможете використовувати різні параметри, залежно від того чи є у вашого iPhone клавіша «Додому».

Якщо клавіша «Додому» є, натисніть на розділ «Кнопка Додому», а якщо ні, шукайте опцію «Бічна кнопка».

Перед вами відкриється екран, на якому необхідно знайти розділ «Натисніть і утримуйте, щоб говорити» та оберіть «Вимкнути». Такі дії вимкнуть керування голосом при натисканні і притримуванні клавіш «Додому» чи «Бічної».

А для того, щоб знов почати користуватись голосовими командами, вам потрібно буде знайти розділ «Голосове керування».

Все дуже просто. За необхідності ви можете легко вимикати та вмикати функції свого Apple iPhone.

Иакож нещодавно ми розповідали, як відновити iPhone з резервної копії iCloud.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version