Home Новини сучасних технологій Виникли проблеми з підтримкою відео 4K в Apple TV

Виникли проблеми з підтримкою відео 4K в Apple TV

0

Цього тижня, багато користувачів помітили проблеми із нещодавно оновленим ‌tvOS 14‌. А саме, виникли проблеми з підтримкою відео 4K в Apple TV.

Виникли проблеми з підтримкою відео 4K в Apple TV

Проблема полягає в тому, що коли користувачі вибирали відтворення відео у 4K на Apple TV, оновлена система ‌tvOS 14‌ обмежувала відтворення відео до 1080р.

Підтримка відтворення відео в 4K на YouTube є однією із основних функцій, які б мала отримати ‌tvOS 14‌. На веб-сайті Apple дана інформація підтверджується, але на практиці в оновленій версії її немає.

Також, багато користувачів Apple TV у Twitter повідомляють про дану проблему. Зокрема, вони говорять про те, що у деяких бета-версіях 4K працювало, але функціональність була нестабільною. Пояснення даної ситуації поки немає, так як і не зрозуміло в чому саме виникла проблема з сторони Apple.

А от зі сторони TeamYouTube, вчора було повідомлено, що YouTube з роздільною здатністю 4K не може бути доставлений на «Apple TV» 4K, оскільки він не підтримує VP9. Тому, нам залишається лише очікувати роз’яснення даної ситуації та причини таких розбіжностей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version