Home Новини сучасних технологій Випустили оновлення, що виправляє помилки камери на OnePlus 10T

Випустили оновлення, що виправляє помилки камери на OnePlus 10T

0

Смартфони OnePlus 10T доступні до покупки ще з серпня цього року. В процесі користування, користувачі почали скаржитись на проблеми із камерою, в основному на появу темних кругів під час зйомки та розмиття об’єктів під час використання фронтальної камери для групових знімків.  Зараз же випустили оновлення OxygenOS A.08 на базі Android, що виправляє ці помилки камери на OnePlus 10T, а також оптимізує програмне забезпечення.

Оновлення OxygenOS A.08 для OnePlus 10T 5G також приносить покращення дотику, оптимізує підключення до Wi-Fi та й загалом оптимізує всю роботу із мережею, а також приносить покращення яскравості при використанні темного режиму. Окрім цього, виправляються помилки з затримкою отримання сповіщень, тощо.  

Доступне дане оновлення для всіх користувачів смартфонами OnePlus 10T 5G. Перевірити наявність оновлення на своєму ґаджеті ви можете перейшовши в розділ «Налаштування – Про пристрій». Тут ви знайдете позначку «Доступна нова версія» та можете її завантажувати. Далі потрібно перезавантажити пристрій. Після цього усі оновлення та виправлення програмного забезпечення будуть доступні на вашому смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version