Home Новини сучасних технологій iPhone 15: ознайомтеся з чутками про новий смартфон від Apple

iPhone 15: ознайомтеся з чутками про новий смартфон від Apple

0

Щоб не відвернутися від європейського ринку, Apple точно не залишиться нічого іншого, як перевести iPhone на зарядку USB-C. Насправді, незалежно від бренду, законодавці вважають, що незабаром усі пристрої повинні бути оснащені портом USB-C.

Це лише одна з чуток, які вже ходять про смартфон Apple, який вийде тільки в 2023 році. За словами відомого аналітика Мін-Чі Куо, що спеціалізується на продуктах Apple, бренд може вибрати USB-C для свого iPhone 2023. Технологія, яка покращить швидкість передачі та зарядки iPhone.

Цікаво: Оновлення від Apple для виправлення помилок в iPhone 14 Pro.

iPhone 15 з портом USB-C у 2023 році?

Мін-Чі Куо опублікував серію твітів, у яких повідомляє, що Apple відмовиться від порту Lightning, який десять років використовувався в iPhone, на користь USB-C. Тож чи настав час Apple рухатися далі? Звичайно, і кілька причин можуть пояснити цю стратегію.

По-перше, USB-C вже давно є надійною технологією. Завантаження відбувається швидше, а час завантаження коротший. Одкровення Мін-Чі Куо не дивують. Apple завжди говорила про USB-C для iPhone. Чутки та припущення ходять кілька років.

Цікаво: Хто кращий – iPhone 13 Pro Max чи iPhone 14 Plus.

Як виглядатиме iPhone 15

Індустрія смартфонів прийняла стандарт USB-C. Apple також зробила цей вибір для MacBook і останніх моделей iPad. Однак Apple завжди була особливо стійка до цієї ідеї. В ідеалі бренд Apple хотів би видалити порт зарядки з iPhone, покладаючись на бездротову зарядку та передачу даних замість того, щоб оснащувати свої пристрої портом USB-C.

Звичайно, щоб не відвернутися від європейського ринку, Apple точно не матиме іншого вибору, окрім як перевести iPhone на зарядку USB-C. Насправді, незалежно від марки, законодавці вважають, що всі пристрої повинні мати порт USB-C. Однак вони роблять виняток для пристроїв, які занадто малі для цього типу порту, наприклад розумних годинників та інших пристроїв для відстеження здоров’я та спорту.

Проте є й інші підозри щодо iPhone 15. Зміни у вирізі камери, версія зі складним екраном, більша різноманітність кольорів та можливості налаштування для тих, хто купує смартфон на сайті. 

Цікаво: Аналітики вважають,що до 2025 в Індії буде випускатись кожен четвертий iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version