Home Новини сучасних технологій Визначена дата запуску Huawei TalkBand B6

Визначена дата запуску Huawei TalkBand B6

0

Декілька днів тому ми обговорювали появу в мережі зображень TalkBand B6. Сьогодні ж, визначена дата запуску Huawei TalkBand B6, і це 30 липня. Така інформація була опублікована на сайті Weibo від офіційного акаунту Huawei.

Визначена дата запуску Huawei TalkBand B6

Отримає TalkBand B6 1,53-дюймовий гнучкий дисплей AMOLED. Працюватиме пристрій на чіпсеті HiSilcon Kirin A1. Для підключення тут буде використовуватись Bluetooth 5.2 з максимальним діапазоном 150 метрів. Також TalkBand B6 отримає порт USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки.

Щодо функцій, то є інформація, що смарт-годинник отримає датчик серцевого ритму, відстеження сну, датчик SpO2, сповіщення та погоду, а також підтримку голосового помічника Xiaoyi AI.

Стосовно вигляду, то Huawei TalkBand B6 вийде у чотирьох варіантах — бежевий шкіряний, сталевий та два варіанти з силіконовим ремінцем (чорного та червоного кольору).

Рекомендуємо: Huawei Випускає Дитячий Смарт-Годинник Children Watch 4X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version