Реклама

WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Коли ми збираємось розповісти друзям певні плітки, найприродніше, що у нас є скріншоти  розмов і фотографії для показу. Однак WhatsApp може зробити цей процес трохи складнішим, оскільки встановлює блокування скріншотів .

Хороша новина полягає в тому, що наразі ця функція блокування передбачається лише для окремих зображень і відео , тобто тих, які ми можемо побачити лише один раз у розмовах і групах. Вона ще знаходиться в стадії розробки, але її «попередній перегляд» з’явився в бета-оновленні WhatsApp для Android  версії 2.22.18.16.

Як повідомляв WABetaInfo , бета-версія WhatsApp на Android отримала нову заставку для унікальних зображень і відео. Серед початкових попереджень додаток повідомляє про те, що неможливо зробити скріншоти контенту. Якщо буде спроба, зйомка буде автоматично заблокована, але той, хто завантажив фотографію , не отримає жодного сповіщення . Також користувач вирішує вмикати цей параметр чи ні.

Цікаво: Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp.

WhatsApp тестує функцію блокування скріншотів фотографій

На початку вересня Марк Цукерберг оголосив про новини для WhatsApp , пов’язані з конфіденційністю людей. Це була б можливість виходити з групових чатів без сповіщення, переглядати попередніх учасників , які залишили групи, мати можливість вибирати  , хто бачитиме вас онлайн у програмі обміну повідомленнями, і саме блокування скріншотів . Згідно з повідомленням у Facebook, така ж функція блокування розробляється для операційної системи iOS.

Новинка почне працювати в майбутньому оновленні в бета-додатку WhatsApp на Android. Дата випуску, однак, поки не розголошується.

Цікаво: WhatsApp: 5 різних функцій Gboard, які вам потрібно спробувати в додатку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи перегляду відеороликів через телевізор

Відносно не так давно, на сучасних телевізорах з‘явилась функція перегляду різноманітних відеороликів та фільмів через інтернет., тому саме саме...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -