Home Новини сучасних технологій Xiaomi анонсували монітор якості повітря Air Detector Lite

Xiaomi анонсували монітор якості повітря Air Detector Lite

0
Xiaomi анонсували монітор якості повітря Air Detector Lite

На платформі Xiaomi Youpin, Qingping анонсували новий монітор якості повітря Air Detector Lite. Qingping Air Detector Lite – це компактний пристрій, який надає високу точність вимірювання якості повітря. Сумісний пристрій із платформами Mi Home та Apple Home Kit.

Монітор якості повітря Qingping Air Detector Lite отримав розмір 63,6x46x54,6 мм та вагу – 143 грами.  Виготовлений він із пластику АБС. Спереду знаходиться дисплей для відображення даних. Окрім якості повітря, Air Detector Lite вимірює температуру та відносну вологість, а також вимірює CO2 і PM2,5 та PM10, здатен виявляти рівень ЛОС та формальдегіду.

Окрім цього, Air Detector Lite отримує інтелектуальну функцію, що дозволяє переглядати усі дані із даного пристрою, через Wi-Fi та Bluetooth-з'єднання, на смартфоні. Ціна на новинку визначена у розмірі близько 60 дол.

Рекомендуємо: Bitcoin відчайдушно намагається закріпитися на відмітці в $ 15 000.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version