Home Новини сучасних технологій Xiaomi готуються представити швидку зарядку на 120Вт

Xiaomi готуються представити швидку зарядку на 120Вт

0
Xiaomi готуються представити швидку зарядку на 120Вт

Не так давно, ходили чутки, що Xiaomi готуються до випуску швидкої зарядки на 100Вт. Сьогодні ж ми дізналися, що Xiaomi готуються представити швидку зарядку на 120Вт.

На веб-сайті 3С, який займається сертифікацією пристроїв, з’явився відповідний сертифікат для такого зарядного пристрою на 120Вт. Така зарядка отримала назву Super Charge Turbo.

Якщо враховувати всі ранішні заяви Xiaomi, то на даний момент, смартфонів з підтримкою такої зарядки не буде. Максимальна підтримка для смартфонів залишиться на рівні 100Вт. Ймвірно, що таку зарядку зробили для запасу і можливо, що в найближчий рік-два вони випустять такий смартфон.

Очікується, що найближчий смартфон, який може отримати підтримку 100-120Вт буде Mi Mix 4, на якого вже достатньо давно очікують.

Раніше, ми повідомляли, що Huawei отримали сертифікат для швидкої зарядки на 66Вт. Хоча це і не 120Вт, але для Huawei і це прогрес.

Рекомендуємо: Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version