Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi Band 5 і Amazfit Band 5 отримають важливі оновлення

Xiaomi Mi Band 5 і Amazfit Band 5 отримають важливі оновлення

0

Xiaomi Mi Band 5 і Amazfit Band 5 отримають важливі оновлення. Вони навчаться вимірювати температуру тіла, що дуже корисне в умовах пандемії .

Фітнес-трекери, включаючи Xiaomi Mi Band 5 і Amazfit Band 5, незабаром можуть отримати нову прошивку з цією функцією. Про це говорять «докази», виявлені в коді фірмового додатка Mi Fit. На них звернув увагу тематичний ресурс AndroidTR і навіть зумів отримати скріншоти.

Xiaomi Mi Band 5 і Amazfit Band 5 отримають важливі оновлення

За даними джерела, функція вимірювання температури може з’явитися у вигляді оновлення прошивки майже для всієї серії розумних браслетів Xiaomi – Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Band 4 і Mi Band 5, а також нового браслета Huami – Amazfit Band 5.

Оскільки необхідних апаратних інструментів саме для вимірювання температури у браслетів немає, вони будуть покладатися на пульс і обчислювати температуру по закону Лібермейстера.

Для більшої точності, браслети потрібно відкалібрувати, вимірявши температуру за допомогою звичайного термометра того чи іншого типу. Xiaomi надасть інструкцію по всій процедурі.

Відзначимо, що компанія Huami - це контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, проте вона також відома і власним брендом переносної електроніки Amazfit.

Рекомендуємо: Продажі Фітнес-Браслета Amazfit Band 5 Розпочнуться Раніше.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version