Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi Band 7 – характеристики нового покоління фітнес-браслета

Xiaomi Mi Band 7 – характеристики нового покоління фітнес-браслета

0

Бренд Xiaomi робить чудові та якісні фітнес-браслети. Їх дійсно багато хто купує, тому вони є одними із найбільш популярних. Компанія заявила про вихід нового покоління браслета, який відбудеться в першій половині 2022 року. Користувачам цікаво, що ж нового вони побачать в майбутніх моделях. І ось нещодавно з’явилась інформація про характеристики, які очікуються. Нижче саме про це.

Так як офіційно ще ніхто не говорив про даний фітнес-браслет, то і характеристик у вільному доступі ще не так багато, але все ж про деякі ми розповімо.

Цікаво: В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту.

Спочатку про екран. Він буде прямокутний, швидше за все AMOLED з роздільною здатністю 192*490 пікселів. Збільшиться кількість програм та режимів для спортсменів, деталей також немає, але вони точно будуть. Окрім цього, цікава функція - Smart Alarm. Всі ми знаємо як не хочеться вставати зранку. Кожен переводить постійно будильник, щоб поспати ще 5 хв.

Так от, даний браслет буде легко будити людину за півгодини до сигналу будильника. Таким чином до повного пробудження сон буде поверхневим, відповідно і встати буде легше. Також очікується збільшення часу автономної роботи.

Усі інші деталі невідомі, також не ясно яка буде ціна та коли буде доступний в продажі даний фітнес-браслет. Є ще точна інформація, що моделей буде дві. Чому так, ніхто не пояснює, можливо вони будуть створені для різних регіонів.

Цікаво: Названо суббренди компанії Xiaomi, про які ви могли не знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version