Home Новини сучасних технологій В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту

В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту

0

Всі ми чудово розуміємо, що в наш час є дуже популярно змагатися за практичність, якість та зручність. Саме цього разу за перше місце змагатиметься компанія Xiaomi. Вона поставила все задля того, аби отримати преміум сегмент серед гаджетів. Подейкують, що середній клас дістанеться Redmi та POCO.

Вже від сьогодні почнуть виходити Redmi Not 11 та Redmi Not 12 з певними вставками Pro і Ultra. Також, вже цієї весни нам обіцяють вихід нового смартфона Xiaomi Mix Fold 2, і скажу відверто, я просто з нетерпінням чекаю його виходу, адже на мою думку це буде щось дійсно значиме.

На своєму каналі вже відомий нам інсайдер розсекретив певні характеристики неймовірної новинки. Кажуть, гаджет матиме новітню LTPO-матрицю від Samsung, яка досягатиме 8 дюймів. По формі він схожий до Honor Magic, тобто сучасний, зручний та елегантний дизайн. Цю модель вже бачили, але вона мала іншу назву L18. Також, смартфону дістався дисплей з 2,5 К роздільною здатністю та мега крута розробка невидимої підекранної камери. Усі два екрани гаджета підтримують 120 Гц частоту кадрів.

Цікаво: Розкрито інформацію про нові флагмани Redmi К50.

В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту
Зображення: Рендери запатентованого смартфону Xiaomi Mix Flip.

В основі смартфона лежить всесвітньо відомий чіп від Snapdragon 8 Gen 1. Зокрема, це ще не всі новини, на одній з презентацій крім Xiaomi Mix Fold 2 хочуть представити розкладні новинки Xiaomi Mix Flip, для гідної конкуренції Samsung.

Цікаво: Redmi Note 10 Pro. Характеристики нереального смартфону від Xiaomi.

Отже, ми з нетерпінням будемо чекати нонсенс, яки для нас підготувала компанія Xiaomi.

Також нещодавно компанія Xiaomi представила смартфон із дивакуватою назвою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version