Home Новини сучасних технологій Компанія Microsoft приєдналася до санкції проти Росії

Компанія Microsoft приєдналася до санкції проти Росії

0

У зв’язку із вторгненням РФ в Україну, на першу було спрямовано велику кількість санкцій з боку західних країн. Разом із цим, ряд технологічних компаній та корпорацій відмовились надавати послуги на території росії. Зараз до них приєдналась і корпорація Microsoft. З такою заявою вони виступили цієї п’ятниці, 4 березня 2022 року.

Також, цього тижня, корпорацією Microsoft було заборонено рекламу в російських засобах масової інформації, а ще були видалені мобільні версії додатків RT з Windows App Store. Загалом було припинено і багато інших аспектів роботи Майкрософт.

Варто зазначити, що ряд компаній уже обмежили доступ до державних російських засобів масової інформації, причиною чого стало блокування пропаганди зі сторони Росії, оскільки остання і надалі називає війну на території України «спеціальною військовою операцією».

Звісно, Microsoft не перша компанія, яка вийшла з російського ринку, а навіть одна із останніх. Одними із перших про вихід з ринку та припинення продажів заявила Apple. Відбулось це ще 1 березня, у вівторок. Компанія припинила поставки товарів, а ще обмежила перелік своїх послуг, зокрема Apple Pay. Також такі російські видання як Sputnik News та RT News, були виключені із Apple Store та недоступні для завантаження за межами країни-агресора.

Також нещодавно було названо одну з найкращих антивірусних програм для Windows в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version