Home Новини сучасних технологій Соціальна мережа Facebook зазнає блокування зі сторони Росії

Соціальна мережа Facebook зазнає блокування зі сторони Росії

0

Соціальна мережа Facebook зазнає блокування зі сторони Росії. Про це, 4 березня 2022 року, було повідомлено регулятором Роскомнагляду.

Причиною такої ситуації, за їх словами, стало обмеження Facebook Meta Platforms Inc. російських засобів масової інформації, зокрема таких агентств як RIA та RT. Зазначимо, що ці канали є підтримувані державою.
Конфлікти між Росією та Facebook тривають вже певний час, так як останньому ще раніше ставились претензії щодо дискримінації ЗМІ Росії.

Зараз же ситуація значно загострилась із початком російсько-української війни, або як говорить країна-агресор «спецоперації». Саме таке визначення подій, які відбуваються сьогодні і є причиною обмеження російських видань.

Разом із Facebook був обмежений доступ і до Twitter. Згідно заяви керівника відділу глобальних питань Meta, компанія намагатиметься відновити свої послуги, щоб не позбавити російське населення від можливості спілкування із рідними, а саме основне, від отримання достовірної інформації. Разом із цим, Meta було заблоковано можливість рекламодавцям із країни-агресора розміщувати свою рекламу за межами країни та було припинено показ уже наявної реклами російським користувачам.

На даний момент, послуги даних соціальних мереж є обмеженими для частини користувачів із Росії.

Тавкож нещодавно було названо основні причини, чому краще не користуватися Facebook Messenger.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version