Home Новини сучасних технологій Xiaomi оголосила нові аксесуари для зарядки

Xiaomi оголосила нові аксесуари для зарядки

0

Сьогодні відбулась віртуальна презентація продуктів Xiaomi. Останні продукти про які ми писали, це Xiaomi Mi 10 Ultra та Redmi K30 Ultra. Поряд із ними, Xiaomi оголосила нові аксесуари для зарядки. Мова йде про автомобільний зарядний пристрій Мі 100 Вт (Mi 100W Car Charger), бездротову зарядку Mi 55 Вт (Mi 55W Wireless Charging Stand) та інтелектуальну зарядну площадку Mi 20 Вт (Mi 20W Smart Tracking Charging Pad).

Xiaomi оголосила нові аксесуари для зарядки

Автомобільний зарядний пристрій Мі 100 Вт отримує порт USB-C та USB-A. Максимальний вихід при заряджанні двох пристроїв становитиме 68 Вт. Максимальна потужність USB-C — 100 Вт, а USB-A – 18 Вт. Ціна на пристрій визначена у розмірі 14 дол.

Бездротова зарядка Mi 55 Вт отримав дизайн з поєднанням чорного та золотого кольору. Знизу розташований світлодіод. Підтримує даний зарядний пристрій специфікацію Extended Power Profile (EPP). Підходить ця зарядка для будь-якого телефону Xiaomi, що має підтримку бездротової зарядки. Ціна на Mi 55W становить близько 30 дол.

Наступний представлений продукт — це інтелектуальна зарядна площадка Mi 20 Вт. Вона постачається у білому кольорі та може заряджати одночасно два пристрої. Для зарядки потрібно лише розмістити телефон на зарядний пристрій, він його розпізнає та почне заряджати. Ціна на даний продукт визначена у розмірі 72 дол.

Рекомендуємо: Huawei Патентує Технологію Розблокування Відбитками Пальців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version