Home Новини сучасних технологій Xiaomi патентує нове рішення складного смартфона

Xiaomi патентує нове рішення складного смартфона

0

До сьогодні на ринку були представлені складні смартфони таких компаній як Samsung, Motorola, Huawei та Royole. Зараз ж в дану нішу планує вихід компанія Xiaomi, а саме Xiaomi патентує нове рішення складного смартфона. Відповідний патент був поданий до Китайського національного управління інтелектуальної власності ще у липні 2019 році, але затвердили його лише 2 лютого 2021 року.

Xiaomi патентує нове рішення складного смартфона

Отримав патент від Xiaomi назву «Підтримуюча структура гнучкого екрану, гнучка структура екрану та термінальне обладнання». Суть даного патенту полягає в зменшенні складки (складного елементу) даного типу смартфонів. Запропоноване рішення щодо складки складного смартфона полягає в тому, що нова конструкція включатиме дві опорні конструкції для гнучкої панелі дисплея. Одна з них знаходитиметься максимально близько до екрану, тим самим буде деформуватись і утворювати менший розмір складки. Будемо очікувати на реалізацію даного рішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version