Home Новини сучасних технологій Найкращі бюджетні смартфони, які можна придбати в Україні в 2021 році

Найкращі бюджетні смартфони, які можна придбати в Україні в 2021 році

0
Найкращі бюджетні смартфони, які можна придбати в Україні в 2021 році

Щоб отримати чудовий смартфон, не потрібно витрачати велику суму. Насправді, деякі з найкращих дешевих телефонів напрочуд наближаються до набагато дорожчих варіантів.
Хоча є багато хороших дешевих телефонів, деякі теж відверто погані, тому, щоб допомогти вам уникнути придбання чогось дешевого з поважної причини, ми створили цей посібник, де представлено найкращі бюджетні смартфони, які можна придбати в Україні в 2021 році.

1. Poco X3 NFC

Рідко можна отримати 120 Гц екран з обмеженим бюджетом, але саме це ви отримуєте з Xiaomi Poco X3 NFC. Його 6,67-дюймовий екран 1080 x 2400 достатньо великий і досить різкий, а також підтримує HDR10.

І вирізняється не лише екран, адже Poco X3 NFC також має досить потужний чіпсет Snapdragon 732G, який пропонує чудові ігрові характеристики за свої гроші. З великим акумулятором на 5160 мАг (який, як ми виявили, пропонує до двох днів автономності при помірному використанні), це справді надзвичайно дешевий телефон.

Є деякі компроміси, особливо, що стосується камери, яка не така гарна, але для ігор, відео та найбільш загального використання Xiaomi Poco X3 NFC важко обіграти не витрачаючи багато коштів. В Україні його ціна розпочинається з 6 000 грн.

2. Moto G9 Power

Motorola постійно робить одні з найкращих дешевих телефонів, і Moto G9 Power є одним з найкращих доступних телефонів на сьогоднішній день, багато в чому завдяки своїй величезній батареї на 6000 мАг. Це набагато більше, ніж батареї у більшості телефонів будь-якого бюджету, і це означає, що ви отримаєте майже два дні автономності при середньому використанні.

Moto G9 Power також має такий самий масивний 6,8-дюймовий екран, який - хоча лише 720 x 1640 - означає, що він чудово підходить для перегляду фільмів.

Завдяки розширюваному сховищу, а також швидкій зарядці потужністю 20 Вт та камері з трьома об’єктивами (з основним 64-мегапіксельним об’єктивом) тут є чому сподобатися, хоча він трохи громіздкий і пропонує лише середню продуктивність. Проте на бюджетному ринку не так багато потужних телефонів, тож це не найбільша проблема. В Україні смартфон продається за 5 500 грн.

3. Redmi Note 9S

Xiaomi стає головним гравцем доступних телефонів, і такі телефони, як Redmi Note 9S, показують, чому.

Він має великий і довговічний акумулятор на 5020 мАг, пристойну продуктивність від чіпсета Snapdragon 720G та чудовий 6,67-дюймовий екран 1080 x 2400. Ви також отримуєте до 128 ГБ пам’яті та камеру з чотирма об’єктивами, яка складається з основного датчика 48 Мп, 8-мегапіксельного надширокого, 5-мегапіксельного макро- та 2-мегапіксельного.

Redmi Note 9S трохи великий і йому не вистачає ефектного 120 Гц екрану рідного брата Poco X3 NFC, але він дуже близький до відповідності цьому телефону і є таким же дешевим. Якщо ви хочете грати в ігри з обмеженим бюджетом або просто хочете довговічний акумулятор і великий екран, Redmi Note 9S - чудовий вибір. В Україні він доступний від 5 300 грн.

4. Moto G8

Moto G8 навіть дешевший, ніж Moto G7, що є чудовим досягненням. Незважаючи на те, це вдосконалення в багатьох напрямках, і, мабуть, найкраще з модельного ряду Moto G8 (коли ви враховуєте ціну).

Він отримав прекрасну автономність завдяки акумулятору на 4000 мАг, забезпечує високу продуктивність завдяки своєму чіпсету Snapdragon 665 та 4 ГБ оперативної пам'яті, а також камеру з трьома об'єктивами. Екран теж великий і Moto G8 має більш преміальний-дизайн, ніж багато телефонів за цією ціною.

Це не зовсім ідеальний бюджетний телефон, оскільки екран має лише 720 x 1560, і в ньому немає NFC. Але це дуже і дуже близько. В Україні смартфон доступний від 5 000 грн.

5. Oppo A5 2020

Oppo не є масовим ім'ям в Україні, але вони почали продавати телефони, і на деякі з них, наприклад Oppo A5 2020, варто звернути увагу.

Це ціна, яка визначається бюджетом, однак він має просторий та яскравий 6,5-дюймовий екран розміром 720 x 1600 та масивний акумулятор на 5000 мАг, який у наших тестах протримався більше 1 дня.

Він також має дивовижно дорогий на вигляд (хоч і пластиковий) дизайн, а також квадрокамеру. Фактична продуктивність цієї камери не є особливою, як і середній чіпсет Snapdragon 665, але Oppo A5 2020 за ці гроші робить дуже розумні компроміси. В Україні смартфон доступний від 4 800 грн.

6. Huawei P Smart (2019)

Huawei P Smart 2019 довгий час був найкращим дешевим телефоном, який ви могли придбати, і він все ще залишається одним з найкращих.

У ньому є зручна камера, багато місця для зберігання та тривалий час автономної роботи, а також екран та дизайн.

Між Huawei P Smart і Honor 10 Lite дуже мало різниці, оскільки це практично один і той же пристрій, але P Smart має перевагу з трохи гострішим дизайном. В Україні вартість смартфона розпочинається з 4 300 грн

7. Honor 10 Lite

Honor 10 Lite розмістився поряд з Huawei P Smart (2019), оскільки він майже ідентичний.

Але якщо ви частий прихильник TikTok або селфі, 24-мегапіксельна фронтальна камера на Honor 10 Lite - саме для вас.

Якщо ви думаєте "чи немає  Honor 20 Lite  ?" Ви повністю праві, але різниця між ним і Honor 10 Lite дуже мала, за винятком цінника, тому поки що ми тримаємо тут старіший пристрій. В Україні вартість смартфона розпочинається з 4 700 грн

8. Motorola One Macro

Motorola One Macro - чудовий бюджетний телефон, але не з тих причин, що його назва може змусити задуматися. Так, у нього є спеціальний макрооб'єктив, але в нашому огляді ми виявили, що і цей, і його основний датчик 13MP, і датчик глибини 2MP працюють погано.

Швидше за все, Motorola One Macro добре працює в більшості інших аспектів, починаючи від гідного 6,2-дюймового екрану 720 x 1520, закінчуючи міцним дизайном та акумулятором на 4000 мАг, що забезпечує його хорошою автономністю.

Якби не камери, Motorola One Macro була б чудовим бюджетним універсалом. В Україні вартість смартфона розпочинається з 5 000 грн.

9. Realme 3 Pro

Realme 3 Pro має привабливий і надійний дизайн, а також яскравий місткий екран, гідні динаміки, щедрі технічні характеристики та потужний чіпсет.

Він має провідну в своєму класі камеру за ціновою категорією, а також надійну витривалість та зручний варіант дуже швидкої зарядки. Придбати Realme 3 Pro можна за 6 700 грн.

10. Moto G9 Play

Moto G9 Play не найкращий з модельного ряду Motorola G9, але на момент написання статті він є найдешевшим у своєму асортименті, що є достатньою підставою для його розгляду, якщо ви хочете заощадити гроші.

Однак це не єдина причина розглядати Moto G9 Play, оскільки він також має напрочуд хороший динамік та акумулятор на 5000 мАг. Це означає, що він може працювати більше доби між зарядами. Він також має 48-мегапіксельну основну камеру з корисним нічним режимом та забезпечує розумну продуктивність - навіть під час гри.

Екран також має гарні розміри - 6,5 дюйма, і хоча Moto G9 Play зроблений з пластику, він виглядає набагато дорожче, ніж очікується. Основна проблема з ним полягає просто в тому, що інші телефони в цьому списку кращі - особливо, якщо мова йде про роздільну здатність екрану, яка при 720 x 1600 не є чудовою. В Україні смартфон доступний від 4 700 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version