Home Новини сучасних технологій Xiaomi показали свій революційний смартфон з усіх сторін

Xiaomi показали свій революційний смартфон з усіх сторін

0

Нещодавно Xiaomi показали свій революційний смартфон з усіх сторін. Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo опублікував перший відеоролик, в якому показано анонсований сьогодні революційний смартфон.

Xiaomi показали свій революційний смартфон з усіх сторін

Нагадаємо, в смартфоні використовується перший екран-водоспад з чотирма вигинами, який зігнутий під кутом 88 ° з усіх боків. Щоб створити захисне скло такої форми, Xiaomi розробила власне обладнання для обробки скла при температурі 800 ° С і високому тиску. Також було зареєстровано 46 патентів.

У цього смартфона немає фізичних кнопок і отворів, фронтальна камера розташована під поверхнею екрана, пристрій підтримує технологію швидкої бездротової зарядки (провідний зарядки немає через відсутність роз'єму), а також ряд інших технологій.

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2021/02/hbzt9v12lx07k839w0bs01041200eeeq0e010-1.mp4

Відеоролик цікавий тим, що в ньому нам вперше показують задню панель смартфона, де розташована незвичайна камера. Верхній квадратний блок включає один датчик зображення і велику світлодіодний спалах, а нижче знаходиться ще одна квадратна площадка, призначення якої поки що незрозуміло.

Xiaomi не називає дату виходу і ціну смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version