Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S

Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S

0

Сьогодні Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S, яка знаходиться під краудфандингом всього за ~ $59. Продукт прийме роздрібну ціну ~ 104 долари США після проведення краудфандингових заходів.

Xiaomi представили багатофункціональну пароварку KRIBEE 5S

Багатофункціональна швидкісна пароварка (парова плита) KRIBEE 5S оснащена потужністю 2000 Вт і використовує подвійну систему опалення. Однією з систем є технологія поверхневого нагрівання потужністю 1200 Вт для рівномірного нагрівання, а також є незалежна парова система потужністю 800 Вт, яка може швидко виробляти пар за 5 секунд.

У той же час, завдяки двошаровому нагріванню, ефективність на 60% вища, ніж у одношарової U-подібної нагрівальної трубки, яка може змусити пар швидко виходити і рівномірно нагрівати їжу.

KRIBEE 5S оснащена прихованим незалежним резервуаром для води об'ємом 750 мл, який може забезпечувати безперервний вихід пари протягом 60 хвилин. Ця конструкція робить непотрібним додавання води в середині приготування «великих» та важких у приготуванні інгредієнтів. Вона використовує 120-градусний супершвидкий випар.

Пароварка підтримує кілька функцій в одному посуді. Тут можна легко приготувати різноманітні страви, такі як гарячий суп, смажений стейк, каша з морепродуктів, млинці тощо.

В плані технічної безпеки, в неї нема проблем, так як все продумано до дрібниць. Наприклад, якщо у резервуарі для води немає води, живлення буде автоматично відключено. Очікується, що товар почне продаватися з 7 грудня 2020 року.

Читайте також: На Xiaomi Youpin Представлено Розумну Лампочку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version