Home Новини сучасних технологій Показано вигляд смарт-годинника Xiaomi Mi Watch Lite

Показано вигляд смарт-годинника Xiaomi Mi Watch Lite

0
Показано вигляд смарт-годинника Xiaomi Mi Watch Lite

Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT) затвердило носимий пристрій з номером моделі REDMITW01 у вересні. Незабаром варіант того самого пристрою з номером моделі REDMIWT02 був сертифікований органом UL (Demko) . Список показав, що номер моделі належить майбутньому смарт-годиннику  Xiaomi Mi Watch Lite. Сьогодні Mi Watch Lite отримав схвалення від Федеральної комісії зв’язку (FCC), через яку з’явилися деякі ключові деталі. Найголовніше це те, що було показано вигляд смарт-годинника Xiaomi Mi Watch Lite.

Зображення розумного годинника можна побачити на лицьовій стороні упаковки, а його ключові особливості – на звороті. Зображення FCC показують, що Mi Watch Lite буде мати 1,4-дюймовий сенсорний дисплей. Розумний годинник оснащений функцією автоматичної яскравості дисплея. Він працює від акумулятора 230 мАг, який підтримує зарядку 5 Вт.

Mi Watch Lite має безліч режимів фітнесу та підтримує розпізнавання плавання.Він також має вбудований автономний GPS. Він постачається з підтримкою підключення Bluetooth 5.1.

Xiaomi ще не підтвердила існування Mi Watch Lite. Як вже згадувалося вище, пристрій може бути перекваліфікований як Redmi Watch на певних ринках, таких як Китай. Очікується, що Redmi проведе захід для анонсу нових телефонів Redmi Note на внутрішньому ринку в листопаді або грудні. Компанія може анонсувати Redmi Watch на тому ж заході.

Читайте також: Xiaomi Анонсували Європейську Версію Смарт-Годинника Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version