Реклама

Xiaomi представили бюджетну спецверсію популярного смартфона для українців

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як відомо, компанія Xiaomi випускає смартфони досить регулярно і більшість з них стають справжніми хітами в Україні. Більшість останніх новинок Xiaomi та суббрендів відповідають всім сучасним стандартам і при цьому продаються за доступну ціну, що не може не радувати користувачів, які вирішили оновити свій смартфон. Зараз же ми поговоримо про чергову новинку, а точніше про бюджетну спецверсію популярного смартфона, яку випустили спеціально для українців, та тих, в кого стандарт 5G ще не поширився.

Мова зараз піде про спецверсію останнього смартфона Xiaomi, випущеного під брендом Redmi - Note 11. Як вже відомо, оригінальний смартфон Redmi Note 11 отримав справді вражаючі характеристики та підтримку мереж 5-го покоління і це за досить адекватну ціну. Спецверсія Redmi Note 11 4G отримала такі ж характеристики, як і оригінальний смартфон, але тільки замість підтримки 5G, він підтримуватиме тільки 4G, що актуально для України.

Цікаво: Компанія Xiaomi в чергове здивувала всіх новим смартфоном.

Стосовно характеристик, то смартфон Redmi Note 11 4G отримав 6,5-дюймовий LCD дисплей з частотою оновлення 90 Гц, роздільною здатністю 1080 x 2400, та співвідношенням сторін 20:9. Працює смартфон від процесора MediaTek Helio G88 в парі з 4 / 6 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді потрійної системи камер з основною на 50 Мп та додатковими 8 Мп + 2 Мп, та селфі-камерою 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт та зворотньою зарядкою 9 Вт.

На даний момент відомо, що орієнтовна вартість смартфона буде складати 140 Євро, тобто 4300 грн, але в наших інтернет-магазинах ціна буде не менше 5000 грн.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi випустили смартфон, який викликав занепокоєння в конкурентів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Показано перші живі фото мобільної відеокарти GeForce RTX 3070

Не так давно, Nvidia представила свої нові відеокарти GeForce RTX 3000, як вже тривалий час, навколо них відбувається багато...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -