Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили електричну сушарку для одягу

Xiaomi представили електричну сушарку для одягу

0

Сьогодні Xiaomi представили електричну сушарку для одягу і називається вона Viomi Internet 1C, яка має краудфандингову ціну лише 105 доларів.

Сушарка Viomi Internet 1C отримала компактні розміри тоа підвісну мотузку для білизни, яка, незважаючи на свої невеликі розміри, здатна витримати вагу до 70 кілограмів, що робить її ідеальною для сімей до 6 осіб завдяки розширенню до 2,2 метра.

https://www.youtube.com/watch?v=szLGs8ZY6CI

Серед її функцій ми знаходимо автоматичну систему підйому, яка полегшує нам підняття одягу одним натисканням кнопки. Крім того, якщо ми хочемо зняти одяг, буде достатньо зробити те саме (натиснути на кнопку).

Крім цього, ця нова мотузка стає розумним варіантом, оскільки вона підтримує додаток Xiaomi Mi Home. Звідти ми можемо керувати його висотою або спуском, а також активувати світлодіодне освітлення, здатне висвітлити широку область.

Xiaomi представили електричну сушарку для одягу

На даний момент нова електрична сушарка Xiaomi Viomi Lite 1C продаватиметься в Китаї лише через платформу для краудфандингу Xiaomi (Youpin). Звичайно, дуже ймовірно, що ми скоро побачимо її на AliExpress чи інших платформах.

Читайте також : Xiaomi Випустили Розумний Очищувач Води.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version