Реклама

Xiaomi представили пристрій для боротьби з кліщами

Останні Новини

Компанія Xiaomi не перестає дивувати. Зараз, Xiaomi представили пристрій для боротьби з кліщами, а саме, компанія випустила дротову версію MIJIA Mite Eliminator. Ціна на новинку визначена у розмірі близько 30 дол.

Xiaomi представили пристрій для боротьби з кліщами

З’явилась новинка на платформі Youpin. І так, дротовий пристрій для боротьби з кліщами оснащений електричною роликовою щіткою, що надає 2300 об/хв. Потужність всмоктування тут буде 12 000 Па. Отвір для всмоктування досить великий, а саме 20 см, що чудово підходить для видалення пилових кліщів із матраців. Задня частина обладнана двома роликами, що робить процес комфортнішим.

Щодо знищення пилових кліщів, то пристрій MIJIA Mite Eliminator використовує осушення гарячим повітрям при температурі  50 ° C та отримує коефіцієнт стерилізації UV-C до 99,9%. Така система повинна миттєво знищувати пилових кліщів та бактерії. Усі компоненти, які контактують з пилом, надалі легко знімаються та їх можна промити під водою.

Рекомендуємо: Cмартфон Motorola Razr 5G скоро буде доступний в першій країні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо додатковий спосіб, за допомогою якого можна підключити смартфон до комп’ютера

В двадцять першому столітті, нам надаються різноманітні види сучасних технологій. Прикладом цього є новітні смартфони, без яких ми взагалі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -