Реклама

Xiaomi розробляють смартфон з чотирма камерами для 3D-зйомки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що Xiaomi розробляють смартфон з чотирма камерами для 3D-зйомки. Як повідомляє ресурс LetsGoDigital, опис новинки оприлюднено на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO). Патентні зображення дозволяють отримати уявлення про конструкції пристрою.

Xiaomi розробляють смартфон з чотирма камера для 3D-зйомки

Як можна бачити, в тильній частині гаджета передбачена система з чотирьох камер. Оптичні модулі з датчиками зображень розташовані в чотирьох кутах.

Дане технічне рішення дозволить формувати об'ємні зображення. Причому це стосується як звичайних знімків, так і відеоматеріалів.

В одній з бічних частин передбачені фізичні кнопки управління. Крім того, йдеться про наявність симетричного порту USB Type-C і стандартного 3,5-міліметрового гнізда для навушників.

Xiaomi розробляють смартфон з чотирма камера для 3D-зйомки

На жаль, зараз незвичайний апарат існує тільки в патентній документації. Чи з'явиться він на комерційному ринку, не ясно.

Джерело

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple повинні виплатити півмільярда доларів за порушення патентів

Тривала судова битва Apple з VirnetX отримала нове продовження. У минулу п'ятницю Федеральне журі в Тайлер (штат Техас), постановило,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -