Home Новини сучасних технологій Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук

Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук

0

Xiaomi та ZMI запускають компактний нагрівач для рук  – панацею в зимові місяці, подібну до тієї, яку ми скоро зустрінемо. 

Компанія Xiaomi на своїй платформі колективного фінансування представила грілку для рук, яка одночасно виступає в ролі портативного акумулятора. пристрій виробляє компанія ZMI, яка створює зовнішні акумулятори та аксесуари по замовленню Xiaomi.

Xiaomi та ZMI запускають компактний powerbank-нагрівач для рук

Нагрівач для рук ZMI Hand Warming Power Bank отримав запатентовану технологію нагріву, яка є справді безпечною. Гаджет нагрівається в безпечному діапазоні температур, максимальна температура поверхні може досягати приблизно 52 ° С.

ZMI Hand Warming Power Bank містить ємнісний акумулятор, який забезпечить автономність роботи до 4 годин. Виробник стверджує, що для того, щоб зарядити iPhone 12 необхідно на 54 хвилини менше часу, ніж при використанні 5-ватного блоку живлення.

Гаджет також може зарядити Bluetooth-гарнітури та фітнес-браслети. Крім того, пристрій оснащений світлодіодною лампою, яку можна використовувати як фонарик. ZMI Power Warming Power Bank пропонується за ціною 13 доларів.

Читайте також: Компанія Xiaomi втратила одного з найважливіших партнерів

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version